Proiect finanÅ£at din Fondul Social European – AngajaÅ£ii DSP Dolj, au devenit specialiÅŸti în calculatoare cu ajutorul Companiei de Training Euroaptitudini- Centru acreditat ECDL


La finele săptămânii trecute, la sediul DSP Dolj a avut loc ultima etapă a programului „Permisului european de conducerea a computerului”. După câteva luni de pregătire, salariaÅ£ii instituÅ£iei au primit certificatele ce atestă cunoÅŸtinÅ£ele dobândite în utilizarea calculatorului. Proiectul a fost finanÅ£at din Fondul Social European prin Programul OperaÅ£ional „Dezvoltarea Capacităţii Administrative”, în baza contractului de finanÅ£are încheiat cu Ministerul AdministraÅ£iei ÅŸi Internelor ÅŸi DirecÅ£ia pentru Dezvoltarea Capacităţii Administrative, care este Autoritatea de Management a Programului.
Derularea unui astfel de proiect în cadrul DirecÅ£iei de Sănătate Publică Dolj le-a oferit posibilitatea cursanÅ£ilor să obÅ£ină pe parcursul a doar câteva luni certificat de conducere a computerului, chiar dacă pentru mulÅ£i dintre ei utilizarea calculatorului a fost o premieră. În momentul de faţă, după derularea  acestor cursuri reprezentanÅ£ii DSP Dolj vorbesc chiar de o îmbunătăţire a capacităţilor tehnice, dar ÅŸi manageriale în rândul salariaÅ£ilor din cadrul DirecÅ£iei de Sănătate Publică. Grupul-Å£intă, format din funcÅ£ionari publici ÅŸi personal contractual, a dobândit prin intermediul acestui proiect certificate de utilizare a calculatorului recunoscute la nivel european ÅŸi internaÅ£ional.
„Instructorii au dat dovadă de solicitudine, fapt pentru care Å£in să le mulÅ£umesc. Au fost colegi de-ai noÅŸtri mai în vârstă care lucrau prima dată pe calculator. Au avut răbdare. Unii dintre ei au fost ajutaÅ£i să aprofundeze cunoÅŸtinÅ£ele. De altfel, am avut la dispoziÅ£ie toate condiÅ£iile necesare pentru a studia material electronic, dar ÅŸi scris. La început a fost greu ÅŸi pentru noi, dar ÅŸi pentru ei”, a mai spus dr. Åžtefan Popescu, purtător de cuvânt al DirecÅ£iei de Sănătate Publică Dolj.

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved