Permisul European de conducere a computerului – program de instruire si de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator a functionarilor publici din cadrul DSP Dolj

Vineri 15 ianuarie 2010, la sediul Directiei de Sanatate Publica Dolj a fost lansat proiectul “Permisul European de conducere a computerului – program de instruire si de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator a functionarilor publici din cadrul DSP Dolj.”

Acest proiect este finantat din Fondul Social European prin Programul Operational „Dezvoltarea Capacitatii Administrative”, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Administratiei si Internelor, Directia pentru Dezvoltarea Capacitatii Administrative, care este autoritatea de management a programului.

Grupul tinta reprezentat din 150 de salariati ai institutiei, ar urma sa dobandeasca prin intermediul acestui proiect cunostintele necesare utilizarii eficiente a unui computer personal, conform programei recunoscute international ECDL. Aceste competente vor fi certificate prin Permisul European de Conducere a Computerului, oferind astfel o vizibilitate si recunoastere internationala a acestor competente.

Angajatii DSP Dolj vor avea posibilitatea sa utilizeze computerul si vor putea astfel sa creasca performanta in munca si sa obtina o situatie mult mai buna la evaluari. Membrii grupului tinta vor avea satisfactia atingerii unor obiective in planul individual de dezvoltare personala. Vor dobandi o mobilitate crescuta prin dobandirea unor abilitati necesare si recunoscute si vor putea realiza obiective mai complexe”, a precizat domnul Dr. Stefan Popescu, Director al Directiei de Sanatate Publica Dolj.

In urma procedurii de achizitie publica, EUROaptitudini a fost centrul desemnat sa se ocupe de organizarea sesiunilor de instruire si de certificare ECDL. Implementarea sesiunilor de pregatire si de certificare a inceput din data de 18 ianuarie, avand ca termen de finalizare lunile iulie-august.

“(Proiectul) Reprezinta o investitie din care toata lumea castiga, institutia in primul rand, avand angajati mai eficienti si mai ales cursantii care dobandesc o serie de cunostinte si evident certificarea recunoscuta international ECDL. !”, a declarat in cadrul conferintei de lansare d-l. Sergiu Vulc, Director programe al EUROaptitudini Craiova.


 

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved