MATERIAL INFORMATIV PRIVIND EVOLUȚIA PROIECTULUI “CONSILIERE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ LA STANDARDE EUROPENE PENTRU ANTREPRENORI ȘI MANAGERI” ID PROIECT 61622 –decembrie 2012

 18.12.2012 – În cadrul proiectului “Consiliere È™i formare profesională la standarde europene pentru antreprenori È™i manageri”  POSDRU 92/3.1/S/61622, pe data de 17 decembrie 2012, EUROAPTITUDINI S.A. a publicat un anunÅ£ în presa locală privind începerea instruirii antreprenoriale Grupa IV IaÅŸi.

Cursul de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale – Grupa IV se va derula în perioada 16 ianuarie – 27 februarie 2013 la Hotel Unirea IaÅŸi. Trainingul se adresează antreprenorilor ce intenÅ£ionează să îÈ™i dezvolte o nouă afacere, oferindu-le cunoÅŸtinÅ£ele necesare pentru dezvoltarea abilităţilor de administrare a unei afaceri de dimensiuni mici ÅŸi mijlocii.  Cursul se va finaliza cu obÈ›inerea Certificatului de CompetenÈ›e Antreprenoriale A.N.C., dar È™i a unei diplome recunoscute internaÈ›ional eliberată de WIFI Austria. Înscrierea este gratuită pentru toate persoanele eligibile. Toate detaliile referitoare la training se pot solicita direct la adresa contact@gandesteprofitabil.ro

ToÅ£i antreprenorii interesaÅ£i pot beneficia cu titlu gratuit de serviciile  Centrului de consiliere ÅŸi asistenţă în afaceri deschis la nivelul proiectului. În perioada 10 – 18 decembrie 2012, la solicitarea antreprenorilor, activităţile Centrului de consiliere ÅŸi asistenţă în afaceri au fost transferate la IaÅŸi.

Centrul de consiliere ÅŸi asistenţă în afaceri din cadrul proiectului “Consiliere si formare profesionala la standarde europene pentru antreprenori si manageri” vine în sprijinul tuturor antreprenorilor prin experÅ£ii care oferă asistenţă întreprinzatorilor. Detalii pe consiliere@gandesteprofitabil.ro .

 

 Pentru informaÈ›ii suplimentare:

Dan Renţea

Asistent manager EUROAPTITUDINI S.A.

contact@gandesteprofitabil.ro

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved