MATERIAL INFORMATIV PRIVIND EVOLUȚIA PROIECTULUI “CONSILIERE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ LA STANDARDE EUROPENE PENTRU ANTREPRENORI ȘI MANAGERI” ID PROIECT 61622 –noiembrie 2012

 23.11.2012 – EUROAPTITUDINI S.A., WIFI RO S.A., Institute for Economic Promotion of the Austrian Federal Economic Chamber (WIFI Austria), alături de AsociaÈ›ia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) au continuat organizarea Cursului de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale, Grupa III BucureÅŸti, care s-a finalizat în data de 10 octombrie 2012. Cursul de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale se desfăşoară la nivelul proiectului “Consiliere È™i formare profesională la standarde europene pentru antreprenori È™i manageri”, cofinanÅ£at din Fondul Social European.

Grupa a III-a a Cursului de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale, care s-a derulat la Hotel Golden Tulip BucureÅŸti a fost formată din 10 persoane. Trainingul s-a adresat antreprenorilor È™i persoanelor care doresc să înceapă o afacere. Cursul de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale s-a desfăşurat pe parcursul a 16 zile urmărind teme precum Introducere în antreprenoriat, Comportament antreprenorial, Contabilitate, LegislaÅ£ie antreprenorială, Marketing, Organizarea afacerii, Leadership È™i Resurse umane, Plan de afaceri

Pe parcursul lunii octombrie, cei 10 antreprenori ai grupei a III-a a Cursului de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale au susÅ£inut cele două tipuri de examene: examenul A.N.C., în urma căruia toÅ£i candidaÅ£ii au obÅ£inut Certificatului de CompetenÈ›e Antreprenoriale A.N.C. ÅŸi examenul în urma căruia au primit o diplomă eliberată de WIFI Austria.

Cursul de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale din cadrul proiectului proiectului “Consiliere È™i formare profesională la standarde europene pentru antreprenori È™i manageri” POSDRU 92/3.1/S/61622 va avea în total patru grupe: trei grupe în BucureÈ™ti È™i una la IaÈ™i,. Înscrierea este gratuită pentru toÈ›i antreprenorii interesaÈ›i. Toate detaliile referitoare la training se găsesc pe www.gandesteprofitabil.ro sau direct la adresa contact@gandesteprofitabil.ro .

 Pentru informaÈ›ii suplimentare:

Dan Renţea

Asistent manager EUROAPTITUDINI S.A.

contact@gandesteprofitabil.ro

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved