MATERIAL INFORMATIV PRIVIND EVOLUȚIA PROIECTULUI “CONSILIERE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ LA STANDARDE EUROPENE PENTRU ANTREPRENORI ȘI MANAGERI” ID PROIECT 61622 – aprilie 2012

 

 

La nivelul proiectului “Consiliere È™i formare profesională la standarde europene pentru antreprenori È™i manageri” POSDRU 92/3.1/S/61622 pe parcursul lunii aprilie 2012, EUROAPTITUDINI S.A., WIFI RO S.A., Institute for Economic Promotion of the Austrian Federal Economic Chamber (WIFI Austria) alături de AsociaÈ›ia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) vor finaliza organizarea Grupei I a Cursului de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale.

Grupa I este formată din 15 participanÅ£i care, dupa realizarea unui Plan de afaceri la finalul celor 16 zile de curs, se vor prezenta la examenul  C.N.F.P.A. ( 10 aprilie 2012) ÅŸi  vor susÅ£ine testarea în urma căreia vor primi ÅŸi o diplomă recunoscută internaÅ£ional eliberată de WIFI Austria ( 23-24 aprilie 2012).

Până în ianuarie 2013, în cadrul proiectului “Consiliere È™i formare profesională la standarde europene pentru antreprenori È™i manageri” POSDRU 92/3.1/S/61622,  se vor forma patru grupe pentru Cursul de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale, între care două în BucureÅŸti, una la Craiova ÅŸi una la IaÅŸi. Inscrierea este gratuită pentru toÈ›i antreprenorii interesaÈ›i .Mai multe informaÅ£ii cu privire la training se găsesc pe www.gandesteprofitabil.ro sau direct la adresa contact@gandesteprofitabil.ro

Centrul de consiliere ÅŸi asistenţă în afaceri, prin experÅ£ii care asigură funcÅ£ionarea sa, oferă asistenţă micilor întreprinzători precum ÅŸi companiilor, aducând în atenÅ£ia tuturor poveÅŸtile de succes din mediul de afaceri precum ÅŸi soluÅ£ii realiste de supravieÅ£uire în perioade de criză economico-financiară. Toate detaliile referitoare la modul de acces la centrul de consiliere ÅŸi asistenţă în afaceri se găsesc pe www.gandesteprofitabil.ro sau direct la adresa consiliere@gandesteprofitabil.ro .

Pentru informații suplimentare:

Dan Renţea

Asistent manager EUROAPTITUDINI S.A.

contact@gandesteprofitabil.ro

 

 

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved