MATERIAL INFORMATIV PRIVIND EVOLUȚIA PROIECTULUI “CONSILIERE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ LA STANDARDE EUROPENE PENTRU ANTREPRENORI ȘI MANAGERI” ID PROIECT 61622 – mai 2012

 

EUROAPTITUDINI S.A., WIFI RO S.A., Institute for Economic Promotion of the Austrian Federal Economic Chamber (WIFI Austria) alături de AsociaÈ›ia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) organizează, în perioada 9 mai – 3 iulie 2012, Grupa a II-a a Cursului de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale.

Grupa a II-a din BucureÈ™ti, formată din 15 persoane, îÅŸi desfaÅŸoară activitatea la Hotel Radisson Blue (SAS), sala Merope. Trainingul se adresează antreprenorilor È™i persoanelor care doresc să înceapă o afacere ÅŸi se desfaÅŸoară pe parcursul a 16 zile de curs, urmărind teme precum Introducere în antreprenoriat, Comportament antreprenorial, Contabilitate, LegislaÅ£ie antreprenorială, Marketing, Organizarea afacerii, Leadership È™i Resurse umane, Plan de afaceri.

 

În cadrul proiectului “Consiliere È™i formare profesională la standarde europene pentru antreprenori È™i manageri” POSDRU 92/3.1/S/61622, cofinanÈ›at din Fondul Social European, se vor forma în perioada februarie 2012 – ianuarie 2013 patru grupe pentru Cursul de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale, între care două în BucureÅŸti, una la Craiova ÅŸi una la IaÅŸi. Înscrierea este gratuită pentru toÅ£i antreprenorii interesaÅ£i . Mai multe informaÅ£ii referitoare la training se găsesc pe www.gandesteprofitabil.ro sau direct la adresa contact@gandesteprofitabil.ro .

Pe adresa consiliere@gandesteprofitabil.ro , toÅ£i antreprenorii interesaÅ£i pot contacta experÅ£ii ce activează în cadrul Centrului de consiliere ÅŸi asistenţă în afaceri deschis la nivelul proiectului “Consiliere È™i formare profesională la standarde europene pentru antreprenori È™i manageri” POSDRU 92/3.1/S/61622.

 

Pentru informații suplimentare:

Dan Renţea

Asistent manager EUROAPTITUDINI S.A.

contact@gandesteprofitabil.ro

 

 

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved