MATERIAL INFORMATIV PRIVIND EVOLUȚIA PROIECTULUI “CONSILIERE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ LA STANDARDE EUROPENE PENTRU ANTREPRENORI ȘI MANAGERI” ID PROIECT 61622 –februarie 2013

 28.02.2013 – În luna februarie 2013, la Hotel Unirea din IaÅŸi, a continuat desfăşurarea Cursului de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale, Grupa a IV-a, din cadrul proiectului “Consiliere È™i formare profesională la standarde europene pentru antreprenori È™i manageri” POSDRU 92/3.1/S/61622.

EUROAPTITUDINI S.A., WIFI RO S.A., Institute for Economic Promotion of the Austrian Federal Economic Chamber (WIFI Austria), alături de AsociaÈ›ia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), derulează în perioada 16 ianuarie – 27 februarie 2013 Cursul de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale, Grupa a IV-a, prin proiectul co-finanÅ£at din Fondul Social European.

10 antreprenori din IaÅŸi, care intenÅ£ionează să îÈ™i dezvolte o nouă afacere, au finalizat modulele Cursului de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e Antreprenoriale ÅŸi se pregătesc pentru susÅ£inerea examenelor programate în luna martie 2013. Ei au posibilitatea sa obÅ£ină Certificatul de CompetenÅ£e Antreprenoriale A.N.C. ÅŸi diploma recunoscută internaÅ£ional, eliberată de WIFI Austria.

 

În continuare, antreprenorii interesaÅ£i au beneficiat cu titlu gratuit de serviciile  Centrului de consiliere ÅŸi asistenţă în afaceri deschis la nivelul proiectului, care în luna februarie 2013 a funcÅ£ionat în BucureÅŸti, dar ÅŸi la Satu Mare. Mai multe detalii despre activităţile Centrului de consiliere ÅŸi asistenţă în afaceri se pot solicita direct la adresa consiliere@gandesteprofitabil.ro .

 

 

Pentru informații suplimentare:

Dan Renţea

Asistent manager EUROAPTITUDINI S.A.

contact@gandesteprofitabil.ro

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved