Ghid de criză pentru firmele româneşti

Cotidianul de afaceri Business Standard a lansat pe 13 mai 2009 Ghidul de criza pentru firmele romanesti, primul produs editorial din Romania care ofera solutii practice si instrumente de analiza pentru antreprenorii care se confrunta cu efectele nedorite ale crizei economice.

“Ghid de criză pentru firmele româneÅŸti” este un proiect Euroaptitudini, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) si Business Standard.

Cartea se constituie drept un ghid aplicativ pas cu pas pentru afacerile care cauta solutii de supravietuire si crestere in aceasta perioada. De asemenea, produsul invita cititorii sa isi autoanalizeze businessul si sa isi dezvolte strategia de criza in paralel cu parcurgerea cartii.

Am incercat sa nu fim metaforici, ci sa identificam noile modele de afaceri, metode de diagnostic si solutii specifice mediului romanesc”, spune Florin Pogonaru, Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania.

 

Incepand cu 13 mai 2009 pana in 15 mai 2009, “Ghid de criză pentru firmele româneÅŸti” poate fi cumparat de la punctele de difuzare a presei la pretul de 9.9 RON, numai impreuna cu cotidianul de afaceri Business Standard. Din 16 mai 2009 ghidul poate fi gasit in reteaua Inmedio.

 

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved