Evolutie Proiect cod SMIS 2773In data de  24 februarie 2011 s-a finalizat prima serie din cadrul proiectului “Standarde Europene in Utilizarea Tehnologiei InformaÅ£iei în AdministraÅ£ia Publică – Program NaÅ£ional de Certificare a FuncÅ£ionarilor Publici” cod SMIS 2773, în care 1.859 funcÅ£ionari publici au fost instruiÅ£i ÅŸi examinaÅ£i la nivel naÅ£ional în vederea obÅ£inerii Permisului European de Conducere a Computerului.

Euroaptitudini S.A., liderul asocierii formate din Euroaptitudini S.A., Centrul de Informatică Minieră S.A., GMB Computers S.R.L. confirmă calitatea serviciilor oferite prin certificarea în seria I a unui număr de 438 funcÅ£ionari publici, repartizaÅ£i pe judeÅ£ele IaÅŸi, Vrancea, ArgeÅŸ, Dolj si Municipiul BucureÅŸti.

Cu sprijinul Ministerului Economiei, ComerÅ£ului si Mediului de Afaceri în calitate de gazdă a evenimentului, Euroaptitudini S.A. a înmânat in cadru festiv certificatele ECDL pentru 79 angajaÅ£i din cadrul instituÅ£iei. La eveniment au participat din partea AgenÅ£iei NaÅ£ionale a FuncÅ£ionarilor Publici, VicepreÅŸedintele – Subsecretar de stat Dl. Roman Cristian ÅŸi Manager Proiect – Director DPFE D-na Lavinia Nemes.

Scopul proiectului îl reprezintă dezvoltarea abilitaÅ£ilor de operare PC recunoscute prin Permisul European de Conducere a Computerului – ECDL pentru 12.000 de funcÅ£ionari  publici din cadrul administraÅ£iei publice centrale ÅŸi locale, din toate categoriile de vârsta, la nivel naÅ£ional.© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved