Evolutie Proiect “Invata sa fii competitiv! Instruieste-te si investeste ACUM in viitorul tau!”

 
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul OperationalSectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013  “Investeste in oameni!”                
                    
                                                                                                                     19.08.2011
 
 
 

 

 

 

EVOLUTIA PROIECTULUI
“Invata sa fii competitiv! Instruieste-te si investeste ACUM in viitorul tau!”
ID PROIECT 38513
 
EUROAPTITUDINI S.A., in calitate de beneficiar, in parteneriat cu Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania, implementeaza in perioada 03.01.2011-30.12.2011 proiectul “Invata sa fii competitiv! Instruieste-te si investeste ACUM in viitorul tau!”.
Proiectul finantat prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3 „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.2 „ Formare si sprijin pentru intreprinderi si angajati pentru promovarea adaptabilitatii” vizeaza formarea profesionala specifica si dezvoltarea competentelor angajatilor, in scopul cresterii gradului de adaptabilitate, a productivitatii si a calitatii la locul de munca.
            Proiectul “Invata sa fii competitiv! Instruieste-te si investeste ACUM in viitorul tau!” urmareste:
                       
  1. Dezvoltarea competentelor in domeniile soft skills si leadership, managementul proiectelor, business management, vanzari recunoscute la nivel national sau international
  2. Dezvoltarea abilitatilor de operare PC recunoscute la nivel international prin certificari ECDL (Start, Complet, Avansat) si/sau pentru învaÈ›area notiunilor de limba engleza la un nivel atestat prin certificarea BULATS
  3. Dezvoltarea culturii antreprenoriale in cadrul grupului tinta si de noi competente recunoscute la nivel national/international, în concordanta cu nevoile pietei muncii.
 
            Grupul tinta este format dinminim 125 angajati si manageri, persoane active în munca, cu varste cuprinse între 25-63 ani, barbati si femei din reginea Bucuresti-Ilfov care vor urma cel mult 2 tipuri de cursuri.
            Inregistrarea/selecÈ›ia grupului È›inta a început inca din luna februarie si se realizeaza in continuare pe baza formularelor si a documentelor justificative solicitate.
 
 Incepand cu luna august se vor mai organiza cursuri: BULATS (limba engleza pentru afaceri), Vanzari strategice-Director vanzari, Leadership si comunicare manageriala, Comunicare interna in companie, ECDL Avansat (se adreseaza celor care doresc sa detina cunostinte aprofundate pentru aplicatiile Word, Excel, Access si PowerPoint)
Cursurile sunt gratuite.
Mai multe detalii cu privire la proiect gasiti vizitand site-urile www.euroaptitudini.ro, sectiunea DESPRE EUROAPTITUDINI, sau pe www.aoar.ro.
 
Pentru informatii suplimentare:
Marcu Marius
Coordonator instruire si testare  EUROAPTITUDINI S.A.
             marius.marcu@euroaptitudini.ro
 
 
 
 
                                
                                                                                                                     
 

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved