Evolutia Proiectului luna iunie 2011, ID Proiect 38513

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional

Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

“InvesteÅŸte în oameni!”

                                                                                                                                                    15.06.2011

EVOLUTIA PROIECTULUI
“Invaţă să fii competitiv! InstruieÅŸte-te ÅŸi investeste ACUM în viitorul tău!”
ID PROIECT 38513
 
EUROAPTITUDINI S.A., în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Asociatia Oamenilor de Afaceri din România, implementează în perioada 03.01.2011-30.12.2011 proiectul “Invaţă să fii competitiv! InstruieÅŸte-te ÅŸi investeste ACUM în viitorul tău!”.
Proiectul finanÅ£at prin intermediul Programului OperaÅ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „Cresterea adaptabilitătii lucrătorilor ÅŸi a intreprinderilor”, Domeniul major de intervenÅ£ie 3.2 „ Formare ÅŸi sprijin pentru întreprinderi ÅŸi angajati pentru promovarea adaptabilitătii” vizează formarea profesională specifică ÅŸi dezvoltarea competenÅ£elor angajaÅ£ilor, în scopul creÅŸterii gradului de adaptabilitate, a productivităţii ÅŸi a calitătii la locul de muncă.
            Proiectul “Invaţă să fii competitiv! InstruieÅŸte-te ÅŸi investeste ACUM în viitorul tău!” urmăreste:
                       
  1. Dezvoltarea competenÅ£elor în domeniile soft skills si leadership, managementul proiectelor, business management, vânzări recunoscute la nivel naÅ£ional sau internaÅ£ional
  2. Dezvoltarea abilităţilor de operare PC recunoscute la nivel internaÅ£ional prin certificări ECDL (Start, Complet, Avansat) ÅŸi/sau pentru învătarea noÅ£iunilor de limbă engleză la un nivel atestat prin certificarea BULATS
  3. Dezvoltarea culturii antreprenoriale în cadrul grupului Å£intă ÅŸi de noi competenÅ£e recunoscute la nivel naÅ£ional/internaÅ£ional, în concordanţă cu nevoile pieÅ£ei muncii.
            Grupul tintă este format din minim 125 angajaÅ£i ÅŸi manageri, persoane active în muncă, cu vârste cuprinse între 25-63 ani, bărbaÅ£i ÅŸi femei din reginea BucureÅŸti-Ilfov care vor urma cel mult 2 tipuri de cursuri.
            Inregistrarea/selectia grupului tintă a început inca din luna februarie si se realizeaza in continuare pe baza formularelor si a documentelor justificative solicitate. Pana in prezent au fost inregistrate si au participat la cursuri 159 de persoane. In urma sustinerii examinarilor s-au eliberat : 13 certificate C.N.F.P.A.recunoscute la nivel national, 8 permise ECDL si 7 certificate BULATS ( recunoscute la nivel international), 131 certificate recunoscute la nivelul companiei.
 In continuare se vor mai organiza cursuri: BULATS (limba engleza pentru afaceri), Vanzari strategice-Director vanzari, MBA in 10 zile, Leadership si comunicare manageriala, Comunicare interna in companie, ECDL Avansat (se adreseaza celor care doresc sa detina cunostinte aprofundate pentru aplicatiile Word, Excel, Access si PowerPoint)
Cursurile sunt gratuite.
Mai multe detalii cu privire la proiect găsiÅ£i vizitând site-urile www.euroaptitudini.ro, secÅ£iunea      DESPRE EUROAPTITUDINI, sau pe www.aoar.ro.
 
Pentru informaţii suplimentare:
Marcu Marius
Coordonator instruire si testare  EUROAPTITUDINI S.A.
             marius.marcu@euroaptitudini.ro
                                                      

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved