EVOLUÈšIA PROIECTULUI ID PROIECT 38513

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional

Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

“InvesteÅŸte în oameni!”

                                                                                                                                                    08.07.2011

 

EVOLUÈšIA PROIECTULUI

“Invaţă să fii competitiv! InstruieÅŸte-te ÅŸi investeÈ™te ACUM în viitorul tău!”

ID PROIECT 38513

 

EUROAPTITUDINI S.A., în calitate de beneficiar, în parteneriat cu AsociaÈ›ia Oamenilor de Afaceri din România, implementează în perioada 03.01.2011-30.12.2011 proiectul “Invaţă să fii competitiv! InstruieÅŸte-te ÅŸi investeÈ™te ACUM în viitorul tău!”.

Proiectul finanÅ£at prin intermediul Programului OperaÅ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3 „CreÈ™terea adaptabilității lucrătorilor ÅŸi a intreprinderilor”, Domeniul major de intervenÅ£ie 3.2 „ Formare ÅŸi sprijin pentru întreprinderi ÅŸi angajaÈ›i pentru promovarea adaptabilității” vizează formarea profesională specifică ÅŸi dezvoltarea competenÅ£elor angajaÅ£ilor, în scopul creÅŸterii gradului de adaptabilitate, a productivităţii ÅŸi a calității la locul de muncă.

            Proiectul “Invaţă să fii competitiv! InstruieÅŸte-te ÅŸi investeÈ™te ACUM în viitorul tău!” urmăreÈ™te:

                       

  1. Dezvoltarea competenÅ£elor în domeniile soft skills È™i leadership, managementul proiectelor, business management, vânzări recunoscute la nivel naÅ£ional sau internaÅ£ional
  2. Dezvoltarea abilităţilor de operare PC recunoscute la nivel internaÅ£ional prin certificări ECDL (Start, Complet, Avansat) ÅŸi/sau pentru învățarea noÅ£iunilor de limbă engleză la un nivel atestat  prin certificarea BULATS
  3. Dezvoltarea culturii antreprenoriale în cadrul grupului Å£intă ÅŸi de noi competenÅ£e recunoscute la nivel naÅ£ional/internaÅ£ional, în concordanţă cu nevoile pieÅ£ei muncii.

            Grupul È›intă este format din minim 125 angajaÅ£i ÅŸi manageri, persoane active în muncă, cu vârste cuprinse între 25-63 ani, bărbaÅ£i ÅŸi femei din reginea BucureÅŸti-Ilfov care vor urma cel mult 2 tipuri de cursuri.

            Inregistrarea/selecÈ›ia grupului È›intă a început inca din luna februarie si se realizeaza in continuare pe baza formularelor si a documentelor justificative solicitate. Pana in prezent au fost inregistrate si au participat la cursuri 159 de persoane. In urma sustinerii examinarilor s-au eliberat : 24 certificate C.N.F.P.A.recunoscute la nivel national, 8 permise ECDL si 7  certificate BULATS ( recunoscute la nivel international), 131 certificate recunoscute la nivelul companiei.

 

 In continuare se vor mai organiza cursuri: BULATS (limba engleza pentru afaceri), Vanzari strategice-Director vanzari, Leadership si comunicare manageriala, Comunicare interna in companie, ECDL Avansat (se adreseaza celor care doresc sa detina cunostinte aprofundate pentru aplicatiile Word, Excel, Access si PowerPoint)

Cursurile sunt gratuite.

Mai multe detalii cu privire la proiect găsiÅ£i vizitând site-urile www.euroaptitudini.ro, secÅ£iunea      DESPRE EUROAPTITUDINI, sau pe www.aoar.ro.

 

Pentru informaţii suplimentare:

Marcu Marius

Coordonator instruire si testare  EUROAPTITUDINI S.A.

             marius.marcu@euroaptitudini.ro

                                                                   

  

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved