Evoluţia proiectului de instruire şi de certificare ECDL, a angajaţilor din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Dolj- cod SMIS 2938.


În cadrul proiectului, cele 119 persoane au fost împărÅ£ite în 8 grupe a câte 15 persoane în medie, cursurile desfăşurându-se în sesiuni de câte trei ore fiecare, de două ori pe săptămână.

La sfârÅŸitul fiecărui modul din programa ECDL, s-au organizat sesiuni de examinare pentru toÅ£i cursanÅ£ii, în zilele de vineri, astfel încât programul obiÅŸnuit de curs să nu fie decalat. Pentru persoanele care nu au reuÅŸit să promoveze din prima încercare examenele ECDL, s-au organizat în mod gratuit, sesiuni suplimentare de pregătire ÅŸi sesiuni de examinare.

În cadrul proiectului s-a înregistrat o prezentă medie de la cursuri de aprox. 93% ÅŸi de 80% la examinări.
 Astfel în cadrul proiectului din primele 119 persoane, rezultatele parÅ£iale înregistrate în cadrul procesului de certificare ECDL sunt următoarele:

  • 68 de persoane au promovat examenele necesare certificării ECDL Complet;
  • 11 persoane au promovat examenele necesare certificării ECDL Start;
  • 4 persoane mai au nevoie de cel mult un examen pentru obÅ£inerea certificării ECDL Complet
  • 9 persoane mai au nevoie de cel mult un examen pentru obÅ£inerea certificării ECDL Start.

Astfel pentru 92 de persoane din primele 119 procesul de certificare ECDL este finalizat sau pe cale de a fi finalizat.
 Celelalte 27 de persoane, din grupul iniÅ£ial, sunt încă în curs de certificare ECDL.

 Proiectul continuă în prezent pentru ultimele două grupe, respectiv 25 de angajaÅ£i ai DirecÅ£iei de Sănătate Publică Dolj, urmând a se finaliza activităţile de instruire ÅŸi de certificare ECDL în data de 23 iulie 2010.

De asemenea au fost finalizate cursurile ECDL Avansat pentru 10 angajaÅ£i ai instituÅ£iei, susÅ£inându-se ÅŸi promovându-se în proporÅ£ie de 100%, până în acest moment, examenele susÅ£inute la modul 3 Word Avansat si modulul 6 Powerpoint Avansat.

 Proiectul are ca obiectiv organizarea cursurilor ÅŸi sesiunilor de certificare ECDL pentru un număr de 144 de angajaÅ£i din cadrul DirecÅ£iei de Sănătate Publică Dolj, fiind un proiect finanÅ£at din Fondul Social European, Programul OperaÅ£ional Dezvoltarea Capacităţii Administrative.

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved