Curs ECDL PROFIL START BAC

Cursul ECDL Profil Start BAC se adresează elevilor care vor să îşi echivaleze proba competenţelor digitale din cadrul Bacalaureatului. Este format din 4 module fixe obligatorii şi este structurat astfel încât să acopere competenţele şi ariile de Cunoaştere IT cheie:

Utilizarea computerului -12 ore

– Instrumente online – 8 ore

– Editare de text – 10 ore

– Calcul tabelar – 10 ore

Permisul ECDL Profil Start BAC se obţine în urma promovării celor 4 module fixe obligatorii, nivelul de competenţă digitală pe diploma de BAC fiind Utilizator Avansat.

Ordinul nr. 4932 din 29.08.2013 (Anexa 3 la O.M.E.C.I. nr. 5219 / 09.09.2010) privind Metodologia de recunoaştere şi echivalare a rezultatelor obținute la examene cu recunoaștere europeană pentru competenţele digitale cu proba de evaluare a competenţelor digitale din cadrul examenului de bacalaureat (vezi aici Ordinul) prevede: Se recunosc şi se echivalează cu proba de evaluare a competențelor digitale (proba D) din cadrul examenului de bacalaureat, rezultatele obținute la examenele ECDL, finalizate cu certificatele ECDL START, ECDL COMPLET, ECDL PROFIL START BAC şi ECDL PROFIL BAC.”

 

Pentru ofertele curente dați click aici

Pentru înscrierile online daţi click aici

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved