IT Security

Acest modul permite candidaților să înțeleagă principalele concepte legate de utilizarea în siguranță a tehnologiei informației în viața de zi cu zi și să utilizeze tehnologii și aplicații relevante pentru a menține o conexiune sigură, să utilizeze Internetul în condiții de siguranță și să gestioneze datele și informațiile în mod corespunzător.

La finalul acestui modul, un candidat va ști să:

– Înțeleagă conceptele cheie legate de importanța securității datelor și informațiilor, a securității fizice și a furtului de date.

– Protejeze un computer, dispozitiv sau rețea împotriva virușilor și accesului neautorizat.

– Înțeleagă principalele tipuri de rețele, conexiuni și probleme asociate rețelelor, inclusiv firewall-uri.

– Navigheze și să comunice pe Internet în siguranță.

– Înțeleagă problemele de securitate asociate comunicațiilor, inclusiv email și mesagerie instantanee.

– Realizeze backup și restaurare a datelor în mod corespunzător și în condiții de siguranță și să păstreze datele și dispozitivele în condiții de siguranță.

CARE SUNT BENEFICIILE ACESTUI MODUL?

– Acoperă competențele de bază necesare înțelegerii conceptelor cheie referitoare la importanța securității datelor și informațiilor, a securității fizice și a furtului de date.

– Certifică cele mai bune practici în securitatea IT.

– Dezvoltat pe baza feedback-ului primit de la utilizatori experimentați de computer și experți în domeniu, din toate colțurile lumii. Acest proces asigură relevanța și diversitatea conținutului modulului.

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved