BULATS

Ce este BULATS?

Business Language Testing Service (BULATS) – Serviciul de Testare a Competenţelor Lingvistice pentru Afaceri este un program de evaluare a nivelului de cunoaştere a limbilor străine, dezvoltat special pentru companii şi organizaţii, pentru studenţi sau persoane care au nevoie de o metodă eficientă de evaluare a cunoştinţelor de limbă străină.

BULATS este disponibil în acest moment pentru patru limbi străine: engleză, franceză, germană şi spaniolă , în patru variante de testare: Testul pe Computer (Online), Testul Standard, Speaking şi Writing .

Cine a creat BULATS?

ALTE – Association of Language Testers in Europe, University of Cambridge pentru limba engleză, Alliance Francaise – limba franceză, Goethe-Institut – limba germană şi Universidad de Salamanca pentru limba spaniolă, au creat sistemul de testare Business Language Testing Service (BULATS) pentru a testa competenţele lingvistice ale angajaţilor care trebuie să folosească o limbă străină la serviciu, pentru studenţii şi angajaţii ce urmează cursuri de limbi străine sau cursuri specializate/de afaceri unde competenţele de limbi străine reprezintă un element important al cursului.

Cine recunoaşte scorul BULATS?

Programul se bucură de recunoaştere internaţională, varianta pe computer fiind cea mai populară în mediul corporatist permiţând testarea în masă a angajaţilor, oferind scorul imediat. Clienţii BULATS includ ABN Amro Bank, Citibank, DG Bank Luxembourg S.A., European Central Bank, General Electric, HSBC, KPMG, Lloyds Bank, Lyonnaise de Banque, Merrill Lynch, National Westminster Bank şi PriceWaterhouseCoopers.
Scorul obţinut este corelat cu schema ALTE (Association of Language Testers in Europe) şi Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi Străine (CEF), candidaţii se încadrează într-unul din cele şase nivele ALTE, în concordanţă cu Standardul Consiliului Europei.

Euroaptitudini în calitate de Agent BULATS în România organizează la cerere sesiuni de examinare pentru Testul pe Computer (Online)Reading and Listening pentru toate cele 4 limbi străine disponibile: engleză, franceză, germană şi spaniolă.

Testul pe Computer (Online)Reading and Listening este adaptabil în funcţie de cunoştinţele candidatului, astfel că durata examenului variază. În vederea familiarizării candidatului cu tipurile de întrebări punem la dispoziţie un tutorial cu un test demonstrativ.

Rezultatul poate fi aflat pe loc la finalul testării, acesta fiind prezentat sub forma unui Report test, care conţine: un scor total şi un scor pentru fiecare tip de abilitate, respectiv Reading şi Listening.

Costul unui examen BULATS este de 220 RON. 

Sună acum la numărul de telefon 021.316.99.33 sau scrie pe adresa de e-mail adela.ionita@euroaptitudini.ro şi înscrie-te la examenele BULATS!

Daţi click aici pentru a vizita site-ul BULATS.

 

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved