Anunt Publicitar

 

„Proiect cofinanÅ£at din Fondul Social European prin Programul OperaÅ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013”

„InvesteÅŸte în oameni!”

CURS DE PERFECÈšIONARE PENTRU COMPETENÈšE ÎN MANAGEMENT

GRUPA IV IASI

 

PROIECT “CONSILIERE ȘI FORMARE PROFESIONALÄ‚ LA STANDARDE EUROPENE PENTRU ANTREPRENORI ȘI MANAGERI” ID PROIECT 61622

 

EUROaptitudini S.A., WIFI RO S.A. È™i Institute for Economic Promotion of the Austrian Federal Economic Chamber (WIFI Austria) alături de AsociaÈ›ia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR) anunță  începerea Cursului de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e în Management – Grupa IV (6 decembrie 2011 – 11 ianuarie 2012) în cadrul proiectului “Consiliere È™i formare profesională la standarde europene pentru antreprenori È™i manageri” POSDRU 92/3.1/S/61622, cofinanÈ›at din Fondul Social European.

Cursul de PerfecÈ›ionare pentru CompetenÈ›e în Management cuprinde  elemente esenÈ›iale care se regăsesc într-un program tip MBA, sumarizând domeniile cheie care sunt acoperite în cadrul unui masterat de prestigiu: Marketing, Etica afacerilor, Contabilitate, Comportament organizaÈ›ional, Analiză cantitativă, OperaÈ›iuni, FinanÈ›e, Economie, Strategie È™i Negociere È™i un modul de Mini cursuri MBA.

Trainingul se adresează managerilor din departamente diverse pe o durata de 10 zile și se finalizează cu obținerea Certificatului de Competențe Manageriale C.N.F.P.A., dar și cu o diplomă de absolvire eliberată de WIFI Romania.

În cadrul proiectului se formează patru grupe în perioada iulie 2011 – ianuarie 2012 dintre care două în BucureÈ™ti, una în Craiova È™i una la IaÈ™i.

Grupa IV din Iasi îÈ™i desfășoară cursurile la Hotel Unirea, Sala Training.

Înscrierea este gratuită pentru toÈ›i managerii interesaÈ›i.

Toate detaliile referitoare la training se găsesc pe www.gandesteprofitabil.ro sau direct la adresa contact@gandesteprofitabil.ro

Pentru informații suplimentare:

Tel. 021.319.72.26

Sergiu.vulc@euroaptitudini.ro

Fabian.tiba@euroaptitudini.ro

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved