500 de participanţi înscrişi pentru testările TOEFL la EUROaptitudini Craiova!

Testul TOEFL® măsoară abilitatea candidaÅ£ilor de a folosi ÅŸi înÅ£elege limba engleză, în forma vorbită, scrisă ÅŸi auzită în mediul academic, în colegii ÅŸi universităţi. Testul TOEFL este necesar pentru admiterea în colegii ÅŸi universităţi unde limba de predare este limba engleză. Mai mult, multe centre de certificare ÅŸi agenÅ£ii guvernamentale, precum ÅŸi programe de Exchange ÅŸi burse folosesc scorurile TOEFL pentru a evalua cunoÅŸtinÅ£ele de limba engleză pentru cei care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză.
Din anul 2006, EUROaptitudini a adaugat portofoliului său de cursuri ÅŸi certificări recunoscute internaÅ£ional si certificarea TOEFL (Test of English as a Foreign Language), implementând acest serviciu lingvistic întregii reÅ£ele EUROaptitudini din Å£ară.
Pentru centrul EUROaptitudini din Craiova, cei 500 de participanÅ£i înscriÅŸi până acum la sesiunile de certificare TOEFL reprezintă nu doar un motiv de mândrie ci un semn de apreciere pentru calitatea cursurilor ÅŸi serviciilor oferite clienÅ£ilor nostri.
Testul TOEFL a adus în Craiova din toate colÅ£urile ţării, de la Oradea până la ConstanÅ£a ÅŸi din IaÅŸi până în MehedinÅ£i, candidaÅ£i de toate vârstele ÅŸi de diverse naÅ£ionalităţi chiar, în căutarea unui ,,paÅŸaport” lingvistic care să le deschidă drumurile pentru a studia la universităţi de prestigiu din Å£ară ÅŸi în mod special din străinătate.
,,Pentru EUROaptitudini Craiova, este o adevărată onoare că pentru foarte multe persoane am reprezentat primul pas spre o viaţă mai bună. Mai mult de atât, aceÅŸti tineri reprezintă, fără doar ÅŸi poate, vârfurile generaÅ£iei lor ÅŸi viitorii absolvenÅ£i ai unor universităţi de prestigiu precum Harvard, Yale, Princeton sau MIT, iar în drumul lor spre succes avem ÅŸi noi o mică dar importantă contribuÅ£ie.”, a declarat Sergiu Vulc, Director de Programe în cadrul centrului EUROaptitudini din Craiova.
Portofoliul de cursuri ÅŸi certificări recunoscute internaÅ£ional, al companiei EUROaptitudini , oferă tuturor persoanelor posibilitatea de a avea un atuu important în dezvoltarea atât personală cât mai ales profesională.

© 2013 euroaptitudini.ro All right reserved